След „ВИП Брадър“: Даниел Петканов най-после скъса Алекс от…

След „ВИП Брадър“: Даниел Петканов най-после скъса Алекс от…
Гласувайте за статията

Даниел Петканов най-накрая сбъдна голямото си желание!

Единственото, което много му липсваше на Даниел Петканов в брака му с Александра Богданска, беше редовният секс. Сега обаче тази „грешка“ вече е поправена.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Даниел Петканов едва дочака Алекс да излезе от Къщата, за да я…

Журналистът хванал съпругата си за ръка и малко след финала на шоуто се усамотил с нея у дома. Двамата се насладили на изключителна интимност, като цяла нощ не излезли от спалнята.

Така Дани най-после си е наваксал това, което много му липсваше. Двамата едва два пъти консумираха брака си в Къщата, но и двата пъти в банята, където не е много удобно.

Друго си е в меко легло, особено когато си чакал два месеца за него. Лудия репортер оттук нататък най-вероятно ще има много такива нощи с жена си.

Всъщност той отдавна го раздава твърде сексуален. Говори се, че в любовния си тефтер има телефонните номера на стотици жени.

Според слуховете, за Даниел Петканов най-важното в живота е именно сексът. Той не издържал без него и затова, когато първоначално Алекс му отказа в първата брачна нощ, той й се възпротиви яростно. Накрая я склони, но в банята.

Дани беше плейбоят на „ВИП Брадър 2017“. В миналото е изневерявал много пъти на настоящата си съпруга, но интересното е дали ще продължи да го прави.

Още когато Александра Богданска се състезаваше на финала и беше с Нели Рангелова на сцената, Даниел Петканов дойде при тях и награби жена си. Още тогава пролича, че той едва чака нейното излизане от Къщата, за да задоволи нагона си е леглото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар