Преслава най-после зачена, ще стане майка навръх 34-тата си годишнина!

Преслава най-после зачена, ще стане майка навръх 34-тата си годишнина!
3 (60%) 2 votes

Преслава най-накрая ще изпита радостта от това да бъдеш майка!

Години наред Преслава твърдеше, че не може да се обвърже сериозно и затова остана една от малкото попфолк звезди, които нямат сформирано семейство. Това обаче скоро ще се промени, научи Kliuki.bg.

Преслава

Певицата Преслава скоро ще бъде майка

Последната мълва в светските среди е, че Петя Колева е бременна. Тя е заченала преди месец и затова все още не желае да го оповестява.

Както е известно, повечето двойки не казват за бременност, докато не са минали няколко месеца. Това се прави с цел да не се урочаса плодът със завистливи помисли на хората.

Бащата по всяка вероятност е Павел Лазаров, с когото Преси върти любов от пролетта насам. Двамата изглеждат лудо влюбени, което навява на мисълта, че ще се стигне и до брак един ден.

Преслава е още в началото на своята бременност и по изчисленията тя трябва да роди около своя рожден ден в края на юни идната година. Тогава ще навърши 34 г. и най-накрая ще стане майка.

Певицата дълго време не беше готова за тази стъпка. Тя самата си го призна във „ВИП Брадър“ преди 2 години, когато сподели, че има страх от обвързване.

Не се знае дали настоящата й бременност е планирана или инцидентна, но със сигурност ще осмисли живота на фолк дивата. Няма по-голяма радост за един човек от това да стане родител.

Преслава и Павел изглеждат като перфектната двойка. Двамата са на една и съща възраст и съответно на един и същ етап от своето емоционално развитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар