След 2 месеца суша: Джулиана Гани най-после си го получи от Станимир!

След 2 месеца суша: Джулиана Гани най-после си го получи от Станимир!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани трябва вече да сияе от щастие, след като съпругът й вече е с нея ден и нощ!

Няма съмнение, че Джулиана Гани се сдоби само с позитиви от своето участие във „ВИП Брадър“. Тя разби стереотипите и показа, че има повече знания от хора, правещи се на умни (какъвто е случаят с победителя Тото).

Джулиана Гани и мъжа й

Джулиана Гани и Станимир Ташев са ненаситни в леглото, след като 2 месеца бяха далеч един от друг

Онова, което липсваше на Джули в Къщата обаче, бяха нежните и интимни ласки. Мъжът й Станимир не беше с нея там и затова цели 2 месеца тя стоя на сухо.

Това обаче вече е в историята. Още щом приключило шоуто, фитнес инструкторът и плеймейтката го направили набързо в колата си, вещаят слуховете.

След това те отишли на афтърпартито на „ВИП Брадър“, което се състояло в нощен клуб, където гост – звезда бил Фики Стораро. Влюбената двойка обаче си тръгнала по-рано от купона, за да се отдаде на интимност у дома.

Според слуховете, Джули и Станимир изобщо не са излизали днес от дома си, което говори, че цял ден са се наслаждавали на любовта си. Силиконката е от Пловдив, но има жилище и в София.

Цели 2 месеца Джулиана Гани не бе изпитвала мъжка ласка. Тя обаче издържа и дори с  нищо не показа, че й е трудно в Къщата.

Може би единственото, което говори в тази насока, беше номинацията й на Даниел Златков с аргумента, че ходи разголен. Това тогава показа, че тя се възбужда от тялото му, но понеже е омъжена, няма как да предприеме някакво действие.

Джулиана и Станимир са семейство от 2 месеца и половина. По всичко личи, че много се обичат и дано това продължава все така. Скоро може да си имат и трети член във фамилията, защото фитнес маниакът си го пожела в писмото до Джули.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар