Кътчето на Джилиян Мур

Кътчето на Джилиян Мур
Гласувайте за статията

Кътчето на Джилиян Мур, талантливата актриса си има любимо местенце и то е в старинен стил, но в космополитния и модерен Ню Йорк.

Актрисата споделя, че отдавна мечтаела за къща в West Village – Ню Йорк. Когато намерили тази с половинката си, тя веднага била пленена от атмосферата и усещането, което къщата й създавали. 

Видяла как с леки промени жилището може да запази своя дух и да бъде удобно и съвременно.

Според актрисата много къщи в тази част на града са изкоренени от своя стил и са превърнати в нещо нито практично, нито красиво. Защото специфичната архитектура и вертикално пространство на жилището са несъвместими с басейни, джакузита и всякакви допълнителни елементи, абсолютно нехарактерни за специфичните черти на стила къща в West Village.

Както пишат и в „Ева“, Джилиян Мур тук прекарва любимото си време, наслаждава се на тишина и спокойствие, това е мястото й за почивака и отпускане. Интересно е, че в такъв натоварен град, актрисата е открила и допълнила свое кътче за презареждане от натовареното работно ежедневие.

Както тя казва, влюбила се в този дом, щом стъпила в него и днес за нея и съпруга й това е тяхното любимо семейно гнездо, където те рядко допускат камери. За щастие, можем да станем част от тяхната идилия с няколко фотоса и пожеланието все така да се чувстват добре там. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар