Даниел Петканов: С Алекс ще бъдем заедно до следващата изневяра!

Даниел Петканов: С Алекс ще бъдем заедно до следващата изневяра!
Гласувайте за статията

Даниел Петканов и Александра Богданска не биха си простили още една изневяра!

И двамата са изневерявали в миналото, но ако това се случи в бъдеще, с връзката им ще бъде свършено. Това стана ясно от изявлението на Даниел Петканов в „Събуди се“ тази сутрин, видя Kliuki.bg.

Даниел Петканов и Алекс

Даниел Петканов и Александра Богданска в момента изживяват истинското си щастие

Журналистът разкри пред Лора Крумова много интересна история, в която се разбра, че около него продължава да има много изкушения. Това се е случило вчера.

Дани минавал пеша през едно кръстовище в столицата, когато жена спряла с колата си да се снима с него. Тя го питала с Алекс докога ще останат заедно, а Лудия репортер казал, че до следващата изневяра от някоя от двете страни. За всеки случай обаче жената му дала телефонния си номер.

Както е известно, Даниел Петканов приема много тежко изневерите. Именно заради това опозори настоящата си съпруга преди година и два месеца.

Във „ВИП Брадър“ обаче намери сили да й прости и дори се ожени за нея. В момента семейство Петканови живее в столичния квартал „Христо Ботев“.

Интересното е, че Дани също е изневерявал на Алекс в миналото, но това не го спря да я унизи така тогава. Нещо, заради което го намразиха родителите на манекенката.

Към днешна дата обаче те вече били свикнали с мисълта, че пак са заедно и одобрявали своя зет. Това е успокоило най-много Александра Богданска.

Родителите на Даниел Петканов също си променили мнението и вече се радвали за него. Те припознали за втори път Алекс като своя снаха и много им се радвали на любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар