Мария с разкрития след „ВИП Брадър“: Какво ще стане с Шеф Петров и Мегз?!

Мария с разкрития след „ВИП Брадър“: Какво ще стане с Шеф Петров и Мегз?!
Гласувайте за статията

Мария разкри своите виждания за „ВИП Брадър“, където е изкарала много добре!

Певицата Мария даде първото си интервю след края на „ВИП Брадър“. Тя го стори за в. „Шоу“, където направи любопитни разкрития за своето участие и възгледите си за другите участници, научи Kliuki.bg.

Мария

Мария проговори за „ВИП Брадър“

Оказва се, че фолк дивата не съжалява за нищо, което е станало с нея в Къщата. Тя е била напълно себе си и в момента е в добри отношения с всички други съквартиранти, вече бивши такива.

Пайнерката няма намерение да съди никого. Към нея имаше остри реплики от страна на Шеф Петров и Мегз, но тя им е простила.

Особено жестоко я нарани дизайнерката, когато й каза, че парите й са от компаньонски услуги. Мария първоначално заяви, че ще я съди за това, но след това се сдобри с Миглена Каканашева и явно томахавката е заровена.

„Простила съм и винаги го правя, когато след обидата идва извинение и желание за промяна. Не бих завела дело срещу тях.“ – казва Мария.

Тя посочва и единствените хора, които за нея са имали някаква класа в Къщата. От жените това е Ваня Щерева, а от мъжете Тото и Цуни.

Певицата не успя да присъства на финала на „ВИП Брадър“, тъй като по същото време имаше участие във Варна. Тя обаче пожела на Фейсбук страницата си всичко добро на всички в шоуто.

Припомняме, че Мария остана в Къщата едва 3 седмици. След това тя напусна по собствено желание и грабна един солиден хонорар за доста кратък период от време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар