Бомбата избухна! Йоана Буковска изхвърча от „Откраднат живот“, защото е бременна

Бомбата избухна! Йоана Буковска изхвърча от „Откраднат живот“, защото е бременна
Гласувайте за статията

Йоана Буковска преживява истинска рокада в живота си!

Актрисата Йоана Буковска едва ли е предполагала, че ще забремее на 40 г., но съдбата я изненада. Има огромна вероятност отново да е заченала от своя съпруг, пише в. „Уикенд“.

Йоана Буковска

Йоана Буковска бременна?

В последните епизоди на „Откраднат живот“ се забелязва коремче, неприсъщо за звездата. Тя никога не е имала проблеми с килограмите и затова мнозина вече подозират, че е бременна.

Ако това се окаже така, то Йоана Буковска ще трябва да напусне сериала. Няма как да играе бременна, а и героинята й не позволява да зачене.

Актрисата има две деца вече. Те са на 5 г. и са близнаци. Имайки предвид колко трудно ги зачена, изглежда като истинско чудо да е бременна сега, но чудеса стават и това се е доказало във времето.

Съпругът й Иван Давидов би бил много щастлив да си има още едно детенце. Той винаги е твърдял, че обожава децата.

Тази бременност може да сближи отново Йоана и Иван. Двамата са се отчуждили в последното време, тъй като много работят.

Отпуск по майчинство би върнало актрисата у дома, а това определено би се отразило положително на брака й. Нещо, към което се стремят и тя, и мъжът й.

Йоана Буковска никога не е виждала себе си като перфектната майка, още повече пък да си е помисляла да има много деца. Тя е по-скоро от жените, които работят много.

Последното обаче не значи, че не се радва на семейния уют. Напротив, надали за нея има нещо по-важно на света, но просто невинаги го показва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар