Мариана Попова проваля Big Brother Most Wanted: Певицата заби нож в сърцето на шоуто!

Мариана Попова проваля Big Brother Most Wanted: Певицата заби нож в сърцето на шоуто!
5 (100%) 1 vote

Мариана Попова се отказа да се прави на клоун в тв ефира!

Певицата Мариана Попова може да провали целия сезон на новото шоу Big Brother Most Wanted. Тя в последния момент се е отметнала от уговорката си с Нико Тупарев, твърди HotArena.net.

Мариана Попова

Мариана Попова прецака Големия Брат

Брюнетката решила, че не си струва да се прави на палячо за мизерни пари и отсвирила предаването. Хонорарът й щял да бъде обидно нисък, както и на повечето звезди вътре.

За разлика от „ВИП Брадър“, в Big Brother Most Wanted се раздават много ниски суми. Причината не е само, че шоуто е с месец по-кратко, но и фактът, че приходите от последния сезон не са чак толкова големи.

В шоуто, което започва утре вечер, ще има хора, които са влезли там срещу едва 2 хил. лв. Това ще бъде една от плеймейтките ни, но още не е известно коя.

Други участници също са се отказали в последния миг. Сред тях е Моника Валериева, която размислила и за тези пари не искала пак да бере срам като преди 2 години.

Веселин Плачков, който щеше да влезе с гаджето си Мариана Попова, сега също няма да участва. Той ще бъде солидарен с възлюбената си.

Отсъствието на певицата е удар по цялото шоу, защото една от сюжетните линии е трябвало да бъде насочена именно към любовта й с Веско. Дори е същесвувал вариант за техен годеж в Къщата.

Всичко това обаче вече се проваля и сценаристите ще трябва да търсят нови сюжетни линии, при това в последния момент. Нещо, което поставя успеха на предаването под въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар