Азиатската визия на Мелания Тръмп

Азиатската визия на Мелания Тръмп
Гласувайте за статията

Азиатската визия на Мелания Тръмп, половинката на американския президент определено умее да привлича вниманието.

Мелания придружи американския президент в 2-седмичната му визита в Азия. Там Мелания впечатли в тоалетите си и с изящното си представяне.

Тя се представи първоначално с бяла рокля – класически тоалет на Диор с елегантен черен колан.

След това Мелания, която има чудесна стройна фигура експериментира с Borgo de Nor. Ексцентричен тоалет с форма и шарки на листо. Елегантна и атрактивна в същото време.

Hervé Pierre, дизайнерското решение на Мелания за една от появите е чест избор на красивата първа дама. Тя обича да се появява с дрехи на тази дизайнерка, коментират и в изданието „Лайфстайл“.

По късно Мелания впечатли с официална рокля на Диор в тъмно син цвят и високи обувки на Маноло Бланик. Което беше определено като най-стилния тоалет от присъстващите. 

За финал на посещението и вечерен тоалет Мелания бе подбрала дълга го глезените рокля в силен червен тон, отново с официални обувки на маноло Бланик.

Красотата на Мелания е очевидна, но имаше дни в които критиците често оценяваха модните й решения като неподходящи.

Сега, обаче с последния си на дрехи за официални церемонии, тя категорично доказа, че може да изглежда стилно и да бъде избрана за една от най-представителните дами в политическия свят към момента, коментираме модния избор на М.Тръмп и ние в „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар