Бъдещата тъща на принц Хари

Бъдещата тъща на принц Хари
Гласувайте за статията

Бъдещата тъща на принц Хари е от афро-американски произход, Интересна комбинация на гени ще има в кралската династия на Острова.

Макар за широката аудитория принц Хари да е познат като по-малкия брат на престоло наследника Уилям, момче с по-непоколебим и ексцентричен нрав. Но в личен план той напълно провокира мнозина с решението си да се обвърже с Меган Маркъл.

Актриса, първо без благороднически произход, освен това разведена вече и няколко години по-голяма от своя любим.

Както се пише и в „Ева“, Меган Маркъл има смесен произход с майка, която е чернокожа и баща ирландски произход са се смесили добре и чаровната Мегън днес е бъдещата съпруга на принц. 

Все още официално обявление за това не е имало, но честите срещи на Хари и Мегън с различни представители на кралската фамилия и множество сигурни източници постоянно намекват за това. Предвид популярността на Уилям и Хари на Острова и фактът, че са чудесна двойка Мегън и Хари, публиката очаква с нетърпение да бъде съобщена новината.

маркъл е популярна и Хари изглежда истински увлечен, явно макар че не отговаря на много от формалните изисквания, красивата актриса е спечелила вниманието на кралицата и освен това по всяка вероятност е получила и нейната благословия.

Ние като истински почитатели на новото поколение кралски наследници на Великобритания очакваме още една изящна сватба в близкото ни бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар