Ужас! Милена от „Х Фактор“ е преживяла голяма драма

Ужас! Милена от „Х Фактор“ е преживяла голяма драма
Гласувайте за статията

Милена от „Х Фактор“ носи много болка в себе си!

Истински кошмар е преживяла Милена от „Х Фактор“. 17-годишната певица е била на крачка от смъртта, научи Kliuki.bg.

Милена от Х Фактор

Милена от „Х Фактор“ е преживяла нещо ужасно

Тя е била много малка, когато е паднала от високо и си е ударила главата много лошо. Тогава дори е престанала да чува с дясното ухо.

„Цели 6 месеца ние живяхме без звук и светлина, защото лекарите казаха, че това е много важно за възстановяването й.“ – разкри майката на Милена Цанова.

Истинско чудо е, че след тази огромна драма, която едва не коства живота й, Милена не само успява напълно да се оправи, но и става човек на музиката. Тя е в пети клас, когато решава да кандидатства в музикалното училище „Любомир Пипков“ и я приемат с народно пеене.

Днес тя рядко се представя с народна музика, а по-скоро е любителка на алтернативната такава. За това говори и външният й вид, който е много екстравагантен.

„Х Фактор“ има нужда точно от такъв тип артисти. Винаги нестандартна, винаги дори малко луда, но никога предсказуема.“ – смята за нея менторът й Саня Армутлиева.

Милена Цанова се пробва и в друго музикално предаване преди това, но там остана на косъм от концертите. Тя участва в „Гласът на България“, където беше в отбора на Камелия и достигна до третия етап на шоуто.

Милена от „Х Фактор“ е момиче, което е преживяло много, за да постигне своята мечта и точно в момента я постига. Тя е изстрадала всичко това, което сега й се случва.

„Аз винаги й казвам, че тя е воин на светлината.“ – каза за нея баща й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар