Скандално ВИДЕО: Мегз унищожи Тото! Разкри измамата, с която спечели „ВИП Брадър“

Скандално ВИДЕО: Мегз унищожи Тото! Разкри измамата, с която спечели „ВИП Брадър“
Гласувайте за статията

Мегз показа на хората истината за Тото и че те са били измамени от него!

Само 2 дни след края на „ВИП Брадър“ истината за победата на Йонислав Йотов лъсна. Рапърът е спечелил формата със задкулисни игри, твърди Миглена Каканашева.

Мегз срещу Тото

Мегз унищожи Тото със скандално видео

Мегз е получила видео от свои почитатели, на което се вижда ясно, че Тото е влязъл в страшна схема за триумф в Къщата. Освен това дизайнерката е получила сведения от същите хора за недостойни действия на рапъра.

Тото е агитирал хората по време на свое участие да гласуват за него във „ВИП Брадър“. На всичкото отгоре е обиждал Мегз, докато е пял.

Най-лошото обаче е, че той е получил сведения от външния свят какво се случва и как се развива в очите на зрителите. Зад сцената, по време на негово участие, той се е видял с майка си и приятелката си. Те му казали коментарите за него и го посъветвали как да продължи в предаването.

За сведение на читателите можем да припомним, че Йонислав твърдеше, че вижда майка си за пръв път след 2 месеца, когато тя го посети в Къщата. Това обаче не е било така, твърди Мегз.

Близките на Йотов са обсъждали представянето му и агресията в Къщата. Така той е разбрал, че трябва да направи нещо срещу Шеф Петров.

Явно именно затова е скочил така срещу него десетина дни преди края на предаването. И докато клетият Дани Златков наистина е искал да стори нещо срещу Шефа, то в главата на Тото по всяка вероятност е играел план за победа.

Затова не е чудно да предположим, че извинението му към готвача също е било сценарий. Той е разбрал от външни хора, че е прекалил, което го е подтикнало да покаже и другата си страна.

След тези скандални разкрития надали Мегз и Тото ще останат близки и за в бъдеще. Тя се нареди на трето място в класирането, но по всичко личи, че би искала да е на мястото на рапъра.

Вижте видеото, в което дизайнерката разкрива всичко това!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар