Култовият рапър 100 Кила с признание от детството си: Неделното училище ме научи на много неща в живота

Култовият рапър 100 Кила с признание от детството си: Неделното училище ме научи на много неща в живота
Гласувайте за статията

Обичаният от хиляди 100 Кила трогна със своята изповед!

100 Кила наскоро сподели, че религията е важна част от духовното израстване на човек. „Именно, чрез вярата провокираме естественото любопитство, което ни помага да израстваме. Тя ни води към висок човешки морал и етика. И ни показва, че постигането на мечтите не винаги е лесно. Понякога трябва да се измине дълъг и труден път, този на свободния избор“, сподели Янакиев.

Рап певецът, който има стотици хиляди фенове и последователи в социалните мрежи, е сред артистите, които са истински лидери мнение и много често изразява публично личното си мнение по социално отговорни теми.

Според него, образованието в България трябва да стане по-добро и един от начините е чрез въвеждане в националната образователна система.

През годините певецът е признавал, че се е научил да оцелява на улицата в най-мизерни условия, с къртовски труд. Той сам е отгледал брат си в лишения и нищета.

„Въпреки това, тръгнах на неделно училище и там научих много неща, които в последствие повлияха върху ценностната ми система и изграждането ми като характер и човек“, сподели Явор Янакиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар