Нормална ли е: Мегз потвърди думите си за Мария в ефир! (отново я нарече компаньонка – виж тук)

Нормална ли е: Мегз потвърди думите си за Мария в ефир! (отново я нарече компаньонка – виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз се зае яко да соли съквартирантите си след края на Вип Брадър 2017!

Миглена Каканашева – Мегз явно трудно приема третото си място във Вип Брадър 2017. Известна с манията си да бъде първа винаги и във всичко, дизайнерката сякаш забрави „наученото“ във формата. А именно – да се съобразява с другите и да ги уважава.

Мегз

Мегз явно не осъзнава какво може да си навлече от Мария

В предаването на Гала „На кафе“ тя потресе всички не само с обвиненията си към Тото от СкандаУ. Когото нарочи, че си е „купил“ победата. Но и най-вече с думите си за Мария.

Припомняме, че по време на самия Вип Брадър, Мегз директно обиди Мария като я нарече компаньонка. „Знаем те с какво се занимаваш и от какво си вадиш парите – това определено не са песните ти“, скочи й Мегз, а певицата се облещи от шока.

След това обаче двете заровиха томахавките и се „прегърнаха“ като феновете им решиха, че са се помирили наистина. Затова и реакцията на Каканашева пред Гала и коментаторите беше повече от скандална.

Запитана дали се отрича от думите си за Мария и дали съжалява за тях, Мегз отвърна с категорично не. Тя потвърди, че Мария наистина е такава, за каквато я е обявила. Но… видиш ли, въпреки това тя я уважава. Уважавала я, защото пайнерката имала дете и е изградила семейство.

Зрителите останаха потресени от думите на Каканашева. Много от тях директно я попитаха в мрежата не се ли бои от съдебно дело, защото за подобна публична обида Мария може да я съсипе.

Тепърва ще видим какво ще последва и как Миглена ще докаже обвиненията си, ако наистина се стигне до съд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар