Бомба: Люси Иларионов и Ани Хоанг втрещиха с горещо видео за възрастни! (кадър без цензура виж тук)

Бомба: Люси Иларионов и Ани Хоанг втрещиха с горещо видео за възрастни! (кадър без цензура виж тук)
Гласувайте за статията

Люси Иларионов не спира да се фука с любовния си живот с Ани Хоанг!

Откакто свали цели 70 килограама от тялото си, режисьорът Люси Иларионов лети в облаците. И не спира да се фука не само с визията си, но и с подвизите си в леглото. Където по няколко пъти на ден ощастливява своята половинка Ани Хоанг.

Люси Иларионов

Люси Иларионов скъсва Ани Хоанг в леглото, правят си и мръсни клипчета

Двамата така са се отдали на ренесанса в интимния си живот, че са се запалили да го увековечават за „поколенията“. Те често пъти си правели домашни видео записи, които след това гледали отново и отново. Именно след един такъв запис Люси Иларионов е щракнал своята любима Ани Хоанг.

Певицата спи сладко, изморена от ласките на жребеца си. А Люси й се радва отдалеч и грабва фотоапарата, за да си я заснеме. „Като остареем и надебелеем и двамата, ще си гледаме тези видеа и снимки, и ще си викаме . ей, какви бяхме и какви станахме“, смее се Иларионов.

Говори се, че докато Люси беше доста дебел, любовният му живот с Ани Хоанг куцал страшно. Само голямата й любов към него попречила на раздялата им и на това тя да потърси друг мъж, който да я задоволява в леглото.

Затова пък от месеци вече Люси Иларионов й се издължава като я прави щастлива навсякъде и по всяко време. Някои може и да го подиграват, че кожата му е увиснала и се е сбръчкал, но за Ани Хоанг той е най-красивият мъж на света.

И дори е по-хубав от момчето, което беше преди години, защото в момента е тройно по-мъжествен, стабилен и секси.

Ани Хоанг спи сладко след бурни ласки

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар