Разкритие: Ани Цолова има доведена дъщеря, откраднала татко й Васил Мичев от първата му жена! (виж тук)

Разкритие: Ани Цолова има доведена дъщеря, откраднала татко й Васил Мичев от първата му жена! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ани Цолова и Васил Мичев имат и тъмна страна от историята си!

Бившото лице на Нова телевизия Ани Цолова се скри от света от месеци. Медиите обаче не я оставят на мира и вадят още и още истини и разкрития за живота й. Като в случая за брака й с Васил Мичев, който има и своята тъмна страна.

Ани Цолова

Водещата Ани Цолова и Васил Мичев имали връзка, докато той бил още женен за първата си съпруга

А именно, оказа се, че когато се е хванал с Ани Цолова, Васил е бил женен за друга жена. Двамата са имали не само семейство, но и дъщеря. Мичев обаче така се побъркал по Ани Цолова, че хукнал след нея като паленце и зарязал съпругата си.

Животът му с двете хубавици паралелно продължил месеци наред, но в същото време Ани Цолова не предполагала, че не е сингъл. Дори като научила истината, останала сащисана и отказала да я приеме. Васил Мичев набързо се развел с жена си, която заминала за Щатите.

И до днес първата му съпруга работи и живее с дъщеря му в Америка, но двамата намерили сили да заровят томахавките, да си простят и да поддържат добри отношения. Най-вече заради дъщеря си, която от време на време гостувала в дома на Ани и баща си в Драгалевци.

Както знаем, Цолова има момченце от Мичев. Двамата се ожениха преди години, но Анито отказа да вземе фамилията му и само я прибави с тире към своята.

Двамата на няколко пъти са се разделяли като причините за скандалите им са основани най-вече на пари. Васил се потискал затова, че жена му вади повече от него и това давало поводи за разправии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разкритие: Ани Цолова има доведена дъщеря, откраднала татко й Васил Мичев от първата му жена! (виж тук)”

  1. 123

    Ное. 14. 2017

    Кой го интересува личния живот на тоя боклук.Само един боклук би разбил едно семейство,би отнел бащата от детето.То в тая Нова всички са специалистки разтури къщи като почнеш от доаенката в бранша Гала

Добавете коментар