Кошмар: Синовете на Плевнелиев не искат Деси Банова! (момчетата не говорят на баща си заради нея)

Кошмар: Синовете на Плевнелиев не искат Деси Банова! (момчетата не говорят на баща си заради нея)
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев се видя в чудо заради връзката си с Деси Банова!

Росен Плевнелиев е силно влюбен в синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, но любовта му носи повече болка, отколкото щастие. Причината за това са синовете на президента – Асен и Павел, които не искали и да чуват за новата любима на баща си.

Плевнелиев

Росен Плевнелиев се измъчва от реакцията на децата си

Малчуганите, подобно на всички други деца, защитавали майка си Юлияна Плевнелиева. И се сърдели на баща си, че си е намерил друга. Те не искали да се срещат с Деси и почти насила ходели да се срещат с Плевнелиев в края на всяка седмица.

„Децата не искат даже да говорят с Плевнелиев, нито да се срещат с него. Те научиха съвсем наскоро за нелегалната любов на татко си със синоптичката Деси Банова.

И все още преживяват шока от новината, че баща им вече има друго семейство и че ще се грижи за момиченцето на синоптичката”, разказват източници и съседи на президента от „Резиденшъл парк”.

Макар Плевнелиев да е оставил огромен апартамент на бившата си жена, както и вилата на Халкидики, приличаща повече на палат, Асен и Павел се дърпали и искали от него да зареже Банова. Паралелно на това медиите също разкостиха връзката на двамата, което подлудява бившия държавен глава.

„След толкова много погребения и аз имам право на любов. Приключих отношенията си с Юлияна, разделихме се като приятели и винаги ще бъдем здраво свързани заради децата. Сега съм свободен човек. На кому пречи толкова много любовта ми?”, оплаква се Росен, който наистина страда много от това положение.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кошмар: Синовете на Плевнелиев не искат Деси Банова! (момчетата не говорят на баща си заради нея)”

  1. Мария костова

    Ное. 22. 2017

    Долна курва

Добавете коментар