Помните ли Пламен Медаров: Няма да го познаете днес, вижте в какво се превърна! (още подробности)

Помните ли Пламен Медаров: Няма да го познаете днес, вижте в какво се превърна! (още подробности)
Гласувайте за статията

Пламен Медаров вече няма нищо общо с това, което беше!

Помните ли чаровника и устатник Пламен Медаров?! Момчето, което влезе в Къщата на Вип Брадър преди години и бързо успя да спечели сърцата, както на зрителите, така и на доста от родните вип дами.

Пламен Медаров

Пламен Медаров се промени коренно, няма да можете да го познаете

Е, днес от същият този Пламен Медаров няма и следа. Не, не си мислете, че той е остарял, оплешивял и надебелял като прасе. Нищо подобно, дори напротив. Пламен си е все същият, че и още по-голям красавец. Тъй като е променил коренно начина си на живот.

Откакто е с новата жена в живота си – Анита, той се е отдал на напълно здравословен начин на живот и хранене. Първото, което е направил и което удиви близките му, е това, че остави месото. И не само месото, но и повечето продукти от животински вид.

Към момента Пламен Медаров се е заел с нов бизнес след електронните цигари, които продаваше навремето. И той е производството на здравословни и био храни. Това са предимно био десерти, съставени от растителни протеини, сурови ядки и плодове, с които хората на диета могат да се поглезят.

„Самият той се промени из основи и вече е напълно различен. След като скъса с Фани, майката на сина си, и срещна Анита, Пламен сякаш се транформира. И за щастие промяната му е по-хубава, отколкото някога сме очаквали от него“, коментират негови близки и приятели.

Сякаш осъзнал истинския смисъл на живота, днес Медаров изобщо не се вълнува от светското, славата и суетата. Той дори не се появява по медиите и не дава никакви поводи за намеса в личния си живот. Браво за което!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар