Резил: Стефан Шарлопов накара зет си да потъне в земята от срам! (виж какво направи милионерът)

Резил: Стефан Шарлопов накара зет си да потъне в земята от срам! (виж какво направи милионерът)
5 (100%) 1 vote

Стефан Шарлопов успя да засрами здраво своя зет Стефан Гергинов!

Кой не помни Стефан Шарлопов, кой не е чувал за него?! Многодетен баща, уважаван бизнесмен и заклет патриот, той рядко е чувал за себе си нещо негативно. Дори и в жълтата преса. Може би, защото самият не дава поводи за клюки и спекулации, а води съвсем нормален и стабилен живот със семейството си.

Шарлопов

Зетят на Стефан Шарлопов си потъна в земята от срам като видя подаръка на тъста си за внучето

Едва тези дни таблоидите уловиха новината за това как дядо Стефан Шарлопов е накарал зет си Стефан Гергинов да се черви от срам. Припомняме, че на 24 май младокът се ожени за първородната щерка на Шарлопов – чаровната Ева.

На 10 октомври в Пловдив пък Ева Шарлопова роди своята прекрасна дъщеричка, която кръстиха Мария-Магдалена. Полудял от щастие заради внучка си, Стефан Шарлопов подари ултра скъп подарък на дъщеря си. А именно фантастични обеци за… 100 бона.

Последните наистина могат да бъдат сравнени с произведение на изкуството. Изработени са от платинена основа с 30 квадратно изрязани диаманта с общо тегло 13,12 карата. И още два големи капковидни диаманта, всеки от по 0,86 карата.

Не щеш ли, мъжът на Ева също й приготвил обеци за подарък. Но пред тези на тъста си, неговите приличали на тенекета. Именно това притеснило младият мъж, но съпругата му го успокоила и му върнала самочувствието. С уверението, че няма по-скъпо нещо на света за нея от опората и любовта му.

Пък и смее ли да каже друго, момичето, след като е отлично наясно, че никой не е в състояние да се мери, камо ли да задмине баща й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Резил: Стефан Шарлопов накара зет си да потъне в земята от срам! (виж какво направи милионерът)”

  1. Румяна Николова

    Ное. 14. 2017

    Ето един „честен и справедлив“ работодател.

Добавете коментар