Това той ли е: Къци Вапцаров се запусна яко, заприлича на хамалин! (виж новия Къцамун)

Това той ли е: Къци Вапцаров се запусна яко, заприлича на хамалин! (виж новия Къцамун)
2 (40%) 1 vote

Къци Вапцаров удиви с визията си и с начина си на обличане!

Къци Вапцаров отново блесна и напълни очите на застарелите си фенове. Този път обаче не в добрия смисъл на думата. Водещият на „Риск печели, риск губи“ закрачи из центъра на столицата преди дни, барнат като хамалин или бачкатор.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров потресе с визията си – пуловерче, златен ланец и издуто коремче

Къцамун, както го нарече преди години Фънки във Вип Брадър, втрещи с тоталната си липса на стил и усет. Той беше облечен в червеникав и леко захабен пуловер, над чието деколте обаче се подаваше як златен ланец.

Тип ранния Влади Въргала или мутрите от 90-те години, бъзикаха го минувачи на улицата. Къци Вапцаров нямаше дори яке върху гърба си, при все, че времето навън си беше доста студено.

Груба грешка – не само заради хапещия студ, но и заради факта, че екс легендата на телевизионния ефир е направил солидно коремче. Чудим се от какво ли, след като се има предвид тоталния му отказ от месо, мазни и пържени храни.

Припомняме, че Къци беше в Къщата на Вип Брадър цели два пъти и през това време не ядеше друго, освен ядки, кълнове и овес. Казано на кратко „храна за кокошки“ – поне така биха се изразили отколешните му авери Фънки, Иван Ласкин и Юлиан Константинов.

Днес Вапцаров не прилича на себе си и с гордост развява дебелия ланец над дебелия корем. „Мале мила! Ако не го бяхме видели, нямаше да го познаем. Сигурно отново е хванал чашката и е зарязал глупостите със здравословните менюта“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар