Честитооо: Преслава е бременна в третия месец! (виж първите снимки на наедрялото й коремче)

Честитооо: Преслава е бременна в третия месец! (виж първите снимки на наедрялото й коремче)
Гласувайте за статията

Преслава най-сетне ще си има свое детенце, певицата повече от щастлива!

Бременна е! Най-после Преслава ще сбъдне отколешната си и най-голяма мечта да стане майка. Певицата неведнъж беше признавала в интервютата си, че това, което й липсва, е само семейство. Мъж, когото да обича и детенце, което да осмисли дните й.

Преслава

Преслава е бременна в третия месец от Павел Лазаров

Ето, че настоящата й половинка и най-голяма любов до момента в лицето на Павел Лазаров осъществи мечтата й. Оказа се, че Преслава е бременна в третия месец, а може би и дори вече в четвъртия. Ако не вярвате, вижте снимките й под текста.

Фотосите са правени преди няколко дни по време на поредното участие на Петя от Добрич в нощен клуб. Прави впечатление, че изпълнителката е облечена в тясна черна рокля, под която ясно личи доста изпъкналото й вече коремче.

Първо – Преслава никога не е имала подобен корем, откакто отслабна преди две години. И второ – дори и да беше напълняла, тя нямаше да си позволи да излезе облечена по този начин, за да прикрие дефектите си.

Остава само едно – да повярваме на разкритията на нейни близки познати, че наистина е заченала. И че само след няколко месеца на бял свят ще се появи първото й отроче. Остава да почакаме, за да разберем дали то ще бъде момче или момиче.

Преди време обаче Преси беше заявила, че иска първото й дете да бъде момченце. Самата тя се определя като мъжко момиче, а като била малка си играела почти винаги и само с момченца. Е, каквото дойде, това е. Важното е бебето да се роди живо и здраво.

Преси показа своето бременно коремче на участие в нощен клуб

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Честитооо: Преслава е бременна в третия месец! (виж първите снимки на наедрялото й коремче)”

  1. сиса

    Ное. 13. 2017

    Ха, ха то ако има цветна бременост тогава разбираш, че си бременна, вие за наедрял корем разправяте… започва да си личи към 5 месец. Дано да е вярно. Няма нищо по- хубаво от детето.

Добавете коментар