Шок: Благо Георгиев лудна по майката на Есмер!(Реплика на Лепа Брена)

Шок: Благо Георгиев лудна по майката на Есмер!(Реплика на Лепа Брена)
Гласувайте за статията

Благо Георгиев си остава непоправим палавник

Благо Георгиев нрава си не мени. Бившият ни национал си пада по женско и това е така, въпреки че стана баща за трети път. Неговата Есмер Омерова, неговата законна половинка, го дари със син Елай. Футболистът вече има две деца от гимнастичката Христина Витанова. С нея той не мина под венчило, но красавицата го дари с момиче и момче.

Благо Георгиев

Благо Георгиев лудна по тъща си

Двамата се разделиха, защото тя не успа да се примири с безкрайните му забежки и постоянни изневери. Сега Благо Джизъса пак е луднал по чуждо. Но тя не била коя да е, а неговата тъща.

Майката на Есмер Омерова е истинска красавица. Тя била неземно чаровна за чудо и приказ. За това признават и неговите фенове. Жената е попрехвърлила 40-те, но е двойничка на сръбската турбо звезда Лепа Брена.

Есмер Омерова също се хвали с хубостта на майка си в социалните мрежи.

Благо лудна по тъща си

Според близки до звездното семейство майката на световната шампионка по аржентинско танго била па-красива и от дъщеря си. Двете си приличали, но Есмер Омерова доста се е отдалечила от първоначалния си образ.

Съпругата на Благо Георгиев е луд фен на пластичните операции. За своите 25 години тя не спирала да ляга под ножа, за да коригира тялото и фейса си.Половинката на нашарения футболист е пристрастена към пластичните корекции. Но в един момент вместо да се направи неземно красива, те все повече я загрозяват.

Заради което не гъвкавата танцьорка, а нейната майка събира много харесвания по социалните мрежи, където се появи.

„Съпругата на Благо Георгиев не спира да се кипази с пластичните корекции. Как не й омръзна непрекъснато да ляга под ножа и да се подлага на какви ли не диети! Да спре вече това момиче, ще се състари без време”, коментират я из форумите.

Зевзеци подкокоросват футболиста да не му мисли много-много, а да скочи на тъща си. Пък след това ще му мисли за последствията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар