Пълен шаш: Ето защо грозно се разделиха Румънеца и Енчев! (Истината ще ви изприщи)

Пълен шаш: Ето защо грозно се разделиха Румънеца и Енчев! (Истината ще ви изприщи)
Гласувайте за статията

Румънеца и Енчев вече не са дует

Румънеца и Енчев шашнаха хилядите си фенове. Един от най-любимите дуете вече не съществува. Двойката се разпадна. И причината е повече от тривиална. Вечните плейбои вече не са заедно заради пари. Именно финикийските знаци разделиха емблематичните музиканти.

Румънеца

Румънеца и Енчев вече не са заедно

Парите накараха вечния тандем, поне така мислихме, да се разпадне. Буквално преди дни рапърите се разделиха. Това те оповестиха на страницата си във Фейсбук.

Нещата между двамата се пропукали преди няколко месеца. Двамаат вече ен укпонясвали зедно, а се срещали само по участия. Защото Енчев отдавна е глава на семейство. Той има прелестна съпруга и две деца.

Докато доскоро аверът му не бил минал под венчило. И водел живот на ерген-купони ,заведения, пиене и още нещо…до зори. Но септември той сложи край на волния си живот и мина под венчило. Румънеца се ожени за дългогодишната си приятелка Божидара.

Съпругата му е треньор по художествена гимнастика в столичен клуб. След като свършили тренировките с момичетата, в залата певеца й предложил брак. Двойката направи морска сватба и покани доста приятели и роднини.

От няколко години музикантите се изязяваха и като ппродуценти. Те оргиназираха прословутите бири-скари в столицата. Мероприятията буха познати на столичании гости на столицата като „София мези”.

Сбирките с хапване, пийване на бира и много чалга им носели приходи в размер на петдесет бона на месец. Покрай съвместните им сборища двамата спретнали и фондация. Едноименната организация работела съвместно с дирекция „Социално подпомагане” към Столична община. Затова организирали фестове и с благотворителна цел.

Но напоследък нещата на Румънеца и Енчев забуксували. Последните начинания на тандема не били сред най-успешните. Фирмата им била във финансов труст. Имемно тогава Енчев обвинил колегата си и партньор, че са отклонени сто бона от организацията. И затова той натирил съдружника си от общия им бизнес.

Именно факта, че двамата вече са семейни мъже и грижата по половинките им накарала нещата между тях да заскрибуцат. И да се разделят, коментират шашнатите им фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Пълен шаш: Ето защо грозно се разделиха Румънеца и Енчев! (Истината ще ви изприщи)”

  1. зрител

    Ное. 14. 2017

    В грешка сте Енчев има 3 деца момчета и е по гаден по характер от Румънеца.

Добавете коментар