Анелия показа палата си! (Виж колко струва бижуто+яки снимки)

Анелия показа палата си! (Виж колко струва бижуто+яки снимки)
Гласувайте за статията

Анелия най-после се нанесе в палата си

Анелия вече живее в къщата си мечта в тузарския квартал „Бояна”. Хитовата изпълнителка десет години строи мечтания дом и вече е негова горда стопанка.

От няколко месеца фолк фурията се е нанесла в къщата си на два етажа. Анелия изживя своя катарзис. Певицата дълго време не спираше да обикаля по участия и да твори хит след хит. Тя непрекъснато записваше нови песни и клипове.

Анелия

Анелия се нанесе в къща мечта

Докато нейните колежки се скъсваха да обикалят света по тузарски курорти и на круизи, тя къташе всеки лев. Анелия неотлъчно следваше своята мечта и накрая я осъществи.

Легенди се носят за стойността на палата й. Според запознати с продажбите на недвижими собствености палата на певицата е ударил рекордните пет милиона лева. Малцина са тези, които знаят, че певицата е построила къщата си с много лишения. Както и с къртовски труд.

Заедно с дъщеря си Ивон певицата обитаваше просторен апартамент в центъра на столицата. Но мечтата на поп фолк дивата бе да си построи къща, в която да живее повече от разкошно.

Анелия от няколко седмици сее нанесла в модерния си дом. Предстоят още някои, по-маловажни довършителни работи, за да бъде завършен той докрай. И красивата поп фолк дива не спира да пуска снимки от слънчевата си къща.

Супер тузарската къща на гласовитката от Стара Загора е решена на два етажа. Елегантната постройка има широка тераси, като едната води към просторния двор. В него, освен много зелени площи и открити пространства, има и голям външен басейн.

Вътре помещенията са големи, с открити тавани и високи стени. Те дават една виталност, много свобода и чувство за пространство. Елегантност, стил, прецизност и шик са отличителните черти на къщата на Анелия. Певицата е отделила и специално място в дома си, само за гости.

Фолкаджийката е заложила определено на модернистичния стил. Но все пак в къщата й се съчетават и няколко интересни акцента. Защото в него има много статуи, екзотични предмети от различните й пътувания в чужбина. Както огромен телевизор и голяма библиотека.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар