Бомба: Това е щастливецът, който спечели сърцето на Тита! (красавицата лудо влюбена – снимки)

Бомба: Това е щастливецът, който спечели сърцето на Тита! (красавицата лудо влюбена – снимки)
Гласувайте за статията

Тита най-после се влюби и намери своята половинка!

Рап и хип-хоп откритието Тита е първата певица, продуцирана от Криско. Хиляди тийнейджъри въздишат по красавицата, която работи и като модел към дизайнерската къща на Миглена Каканашева – Мегз.

Тита

Красивата Тита се влюби лудо в най-добрия си приятел от години

Прелестна, нежна и доста интелигентна за възрастта си, Тита отдавна е обект на обожание от различни мъже. Свалят я от млади до стари и особено заможни паралии. Тя обаче не обръщаше внимание на никого, докато не се появи той.

Певицата най-после показа гаджето си и това е Виктор. Той е с две години по-голям от нея, но двамата не са се взели заради любов от пръв поглед. Напротив – Виктор е бил най-добрият приятел на Христина Христова и то повече от две години.

„Първо бяхме като брат и сестра. Споделяхме всичко и той ми е бил винаги опора. Давал ми е безкрайно ценни съвети и е бил до мен във всеки един момент, било то хубав или не. Не знам и аз как стана така, че после се влюбихме. Но и до днес продължаваме да сме най-вече първи приятели. Нещата са още по-прекрасни от преди“, каза Тита.

Тя показа любимия си на турнето „Една любов“ като стана ясно, че Виктор също се занимава с изкуство и е в артистичните среди у нас. Той обаче често пътува зад граница, но винаги намира време за любимата си жена.

За нещо по-сериозно като да заживеят заедно, двамата още не са мислили. Христина Христова обяснява, че са още твърде млади и искат да изживеят стъпка по стъпка всичко, през което трябва да минат. За да са напълно сигурни и да докажат любовта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар