Ти да видиш: Кроткият Веселин Маринов озверя! (нещастието на дъщеря му го извади от равновесие)

Ти да видиш: Кроткият Веселин Маринов озверя! (нещастието на дъщеря му го извади от равновесие)
Гласувайте за статията

Веселин Маринов не може да приеме случващото се с щерка му Йоана!

Веселин Маринов или Веско Потния, както го наричат от години, винаги е бил кротък, добродушен и някак смирен. Той не е отвръщал с грубост дори на бруталните вицове, които се разпространяват за него в мрежата.

Веселин Маринов

Веселин Маринов не иска да се примири с разбития брак на дъщеря си, при това толкова кратък

Днес обаче певецът е бесен. Веселин Маринов буквално озверя след като дъщеря му Йоана е подложена на жестока медийна атака. А името й се върти в устите на хората като пумпал.

Причината, разбира се, е скоростният развод на Йоана с доктор Станимир Сираков, който неотдавна грабна медицинския Оскар. Оказа се обаче, че бракът на Йоана и Станимир е продължил по-кратко и от тези на звездите в Холивуд.

Едва се родило детето им и лекарят се влюбил в своя колежка. За която днес е щастливо женен и вече има второ дете. „Кога се взеха, кога се разделиха с дъщерята на Веселин Маринов?! Тая работа хич не е хубава, но кой ли е виновен за това“, коментират дори бабите фенки на трубадура.

Към днешна дата дъщеря му Йоана живее при него в Студентски град, където Маринов обитава няколко етажна кооперация срещу входа на Националната спортна академия.

Говори се, че русокосата Йоана е ухажвана вече от друг. И това е не кой да е, а политик от любимата партия на баща й ГЕРБ. За късмет, кандидатът за сърцето й е млад и не е обвързан. Засега поне нещата били още в зародиш и не е ясно дали тя ще му повери сърцето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар