Сръфа я: Рут Колева отново нападна Гери-Никол! (виж как я захапа публично)

Сръфа я: Рут Колева отново нападна Гери-Никол! (виж как я захапа публично)
Гласувайте за статията

Рут Колева не си поплюва, когато не одобрява някого, в случая Гери-Никол!

След предишната размяна на реплики и хапливи коментари между Рут Колева и Гери-Никол, устатата червенокоска отново сръфа варненката. Очевидно е, че Рут не долюбва особено принцесата на татко, която бързо се превърна в идол на тийнейджърите.

Рут Колева

Рут Колева отново нападна Гери-Никол за музиката, която прави. И, която тя самата счита за халтура, а не за истинско творчество

Дали от завист, или наистина смята така, но Рут Колева похвали творчеството си като го сравни с това на Гери-Никол. „В моите песни има истинска музика, мисъл, послание и емоция. Аз не пея за дупари, голотия, танци и прочие. Онова е нещо съвсем друго, не е качество“, заяви Колева в поредно интервю наскоро.

Тя порица жестоко и младите момичета, които бързат да си сложат силикон, хиалуронова киселина или дори ботокс. Само, за да изглеждат по определен начин и да се пласират на пазара, подобно добитък.

„Няма нищо по-хубаво от естествената красота. Както са си слагали тези силикони по лицата, гърдите и телата, така след 4-5 години ще искат да го махат.

Има хора без мярка. Които не могат да разберат, че много хубаво хич не е на хубаво. Прекаляването с размера на бюста или устните например, в един момент може да ти пречи на елементарни действия. Дори на храненето. Има страшни абсурди“, категорична е Рут Колева.

Дали Гери-Никол и този път ще отвърне на нападките и каква ли ще е реакцията й, това предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар