Джулиана Гани го раздаде сърдита!

Джулиана Гани не присъства на партито на ВИП Брадър. Напомпаната силиконка не отиде на купона със съквартирантите си. Защото предпочете да си остане у дома.

[caption id="attachment_396404" align="alignright" width="300"]Джулиана Гани Джулиана Гани се разплакала от това, което й направи Станимир[/caption]

Тунингованата мадама била посрещната като кралица в дома им от съпруга си Станимир Ташев. Якият мъжага и блондинката скрепиха официално връзката си малко преди Джулката да прекрачи прага на най-яката Къща.

Затова той решил да посрещне подобаващо своята жена. Още преди края на шоуто украсил дома им с балони с хелий и триста свещи, които горели през целия финал на ВИП Брадър. За посрещането на Мис Силикон фитнес инструктора наел специална рекламна агенция. Джулиана Гани била в ступор от романтичния жест на мъжлето си. „Той е най-романтичния мъж на света. Прави ме много щастлива и ме кара да се смея винаги. Толкова е мил, нежен, невероятен е”, не спря да го хвали тя пред останалите съквартиранти в новия си дом. Въпреки че за съпруга й се носят различни слухове и според мнозина здравеняка изобщо не е света вода ненапита. Мъжът на разкрепостената плеймейтка има криминално минало и миналата година дори бил арестуван заради разпространение на фалшиви пира. Фитнес гуруто въртял престъпни схеми в гръцката столица Атина. Там пробутвал пари ментета в големи хипермаркети. След като го арестували, съпруга на Джулиана Гани бил осъден по бързата процедура и търкал наровете в гръцкия затвор цели девет месеца. Той лежал в пандиза заради разпространение на фалшиви евро. След като излежал наказанието си се върнал в България и започнал работа като фитнес инструктор. Мачото задлъжнял доста към свои авери и дори въртял любов със застаряващи дами,срещу пари.Накрая срещнал Джулиана Гани и много скоро сключил брак с апетитната силиконка. Тя наследила на 17 години шест апартамента от баща си, заможен италианец. Говори се, че Станимир използвал жена си заради материални облаги. И затова много скоро й предложил брак, след като се запознали.Други обаче твърдят, че двамата са сродни души. Джулиана Гани също намира в лицето на мъжа си своя човек, когото срещнала в труден за нея момент. Убедена е, че междя тях витае любовта, а не финиикйските знаци.