Не е за вярване: Ето защо Джулиана Гани не уважи партито на ВИП Брадър!

Не е за вярване: Ето защо Джулиана Гани не уважи партито на ВИП Брадър!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани го раздаде сърдита!

Джулиана Гани не присъства на партито на ВИП Брадър. Напомпаната силиконка не отиде на купона със съквартирантите си. Защото предпочете да си остане у дома.
Джулиана Гани

Джулиана Гани се разплакала от това, което й направи Станимир

Тунингованата мадама била посрещната като кралица в дома им от съпруга си Станимир Ташев. Якият мъжага и блондинката скрепиха официално връзката си малко преди Джулката да прекрачи прага на най-яката Къща.

Затова той решил да посрещне подобаващо своята жена. Още преди края на шоуто украсил дома им с балони с хелий и триста свещи, които горели през целия финал на ВИП Брадър. За посрещането на Мис Силикон фитнес инструктора наел специална рекламна агенция.

Джулиана Гани била в ступор от романтичния жест на мъжлето си.

„Той е най-романтичния мъж на света. Прави ме много щастлива и ме кара да се смея винаги. Толкова е мил, нежен, невероятен е”, не спря да го хвали тя пред останалите съквартиранти в новия си дом. Въпреки че за съпруга й се носят различни слухове и според мнозина здравеняка изобщо не е света вода ненапита.

Мъжът на разкрепостената плеймейтка има криминално минало и миналата година дори бил арестуван заради разпространение на фалшиви пира. Фитнес гуруто въртял престъпни схеми в гръцката столица Атина. Там пробутвал пари ментета в големи хипермаркети.

След като го арестували, съпруга на Джулиана Гани бил осъден по бързата процедура и търкал наровете в гръцкия затвор цели девет месеца. Той лежал в пандиза заради разпространение на фалшиви евро.

След като излежал наказанието си се върнал в България и започнал работа като фитнес инструктор. Мачото задлъжнял доста към свои авери и дори въртял любов със застаряващи дами,срещу пари.Накрая срещнал Джулиана Гани и много скоро сключил брак с апетитната силиконка. Тя наследила на 17 години шест апартамента от баща си, заможен италианец.

Говори се, че Станимир използвал жена си заради материални облаги. И затова много скоро й предложил брак, след като се запознали.Други обаче твърдят, че двамата са сродни души. Джулиана Гани също намира в лицето на мъжа си своя човек, когото срещнала в труден за нея момент. Убедена е, че междя тях витае любовта, а не финиикйските знаци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар