Алисия не спира да кърка на сцената: Скъсва се да копира Галена и Лепа Брена!

Алисия не спира да кърка на сцената: Скъсва се да копира Галена и Лепа Брена!
5 (100%) 1 vote

Алисия не спира да копира колежките си!

Алисия не спира да порка на сцената.Поп фолк дивата се славеше като чалга дива,която не близва алкохол. Но изглежда вече е решила да „скъса синджира” и да се отдаде на забавлението.

Анелия

Анелия порка и пее на сцената

Алисия винаги е била символ на разума и благоприличието. Но вероятно този път бе решила да повдигне градуса на настроението.

Певицата вече не се притеснява да обърне някой и друг шот, за да се отпусне пред клиентите в заведението.С широка усмивка поп фолк дивата започна да ги унищожава, все едно са бонбони. Като не спираше да вика „наздраве” с чаровна дама от публиката.

Изпълнителката видимо не изглеждаше напрегната, че едновременно пие и пее. След като свърши с шотовете, певицата все пак се задържа на крака. Видимо с приповдигнато настроение и без да залита, но с премрежен поглед тя завърши репертоара си успешно.

Наблюдателни фенове констатираха, че чалгарката има опит в умението си да жонглира между твърдите напитки и предизвикателствата на сцената. И много добре се справя с „подводните камъни” на участието си на живо.

Любопитна подробност бе, че на метри от нея танцуваше екс съпругата на Илиян Тупалката. Камелия кършеше снага, но гаджето на Жоро Бирмата изобщо не й обръщаше внимание.

Въпреки че Илиян и тя са приятели, звездата на „Ара мюзик” се държеше така, все едно, че не не познава с дългокраката бивша гимнастичка. Дори факта, че подпийналите клиенти на кръчмата точеха лиги по красивата фурия, видимо дразнеше Алисия.

Чалгарката и танцьорката дори не показаха и с поглед, че се познават. Вероятно бившата на Ники Михайлов е избрала да остане на страната на колегата си, като напълно игнорира от списъка с приятели неговата екс половинка.

Друга интересна подробност е, че вакарелката не е първата, която пие на сцената. Това е запазена марка за колежката й Галена. Но не само хитовата изпълнителка се комка на участия. Преди съпругата на бизнесмена от Велико Търново, това го правеше и сръбската турбо звезда Лепа Брена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар