Страховит сблъсък: Дебора скочи на Луна! (Двете изригнаха грозно, ето какво си изсъскаха)

Страховит сблъсък: Дебора скочи на Луна! (Двете изригнаха грозно, ето какво си изсъскаха)
Гласувайте за статията

Дебора скочи на Луна!

Дебора и Луна предизвикаха първи страховит сблъсък в Биг Брадър Ол Старс! Още първия ден в Къщата в Нови хан ни очаква страховит и грозен скандал.

Дебора

Дебора скочи на Луна

При това ще избухнат един срещу друг не мъжете, а жените в новия дом. И не кой да е, а Динко от Ямбол ще застане в ролята на умиротворител.

Ловецът на бежанци има доста ъгловата физиономия и думите му режат, като бръснач. Той се закани да не цепи басма на никой от ВИП-овете вътре. И който да не му изнася това, да напуска. Само че на тези думи, които двете дама си изсъскаха една срещу друга, неговото сърце така и не издържа.

А скандалът наистина ще е чутовен. Защото една срещу друга ще замятат стрели двете поп фолк певици. Луна и Дебора ще изригнат като вулкан, който временно е притихнал.

Сблъсъкът ще се случи заради поведението на младата фолкаджийка на масата. Там подпийналата Дебора ще говори на висок тон, който ще смути Луна. Което ще накара по-възрастната й колежка да й направи моментално забележка.

„По-тихо на масата, моля. Намали този висок тон”, с нетърпящ възражение глас ще я скастри Луна. И ще го направи така, все едно кралица иска безпрекословно подчинение от своята слугиня. Това никак няма да се хареса на разкрепостената Дебора и тя ще изригне подобаващо.

„Ти ли ще ви викаш по-тихо, ма?! Коя си ти, ма?! Затваряй си устата и си знай мястото”, ще й отговори подпийналата Дебора.

Но с това изненадите няма да свършат. Още от сутринта Големия брат ще изненада съквартирантите с първата мисия. Която няма да е нито лесна, нито приятна. Защото индианците ще бъдат изведени навън.

Ще им се налага да спят на открито, сами да си ловят храната, да студуват и мизерстват. А каубоите ще останат в Къщата и ще се радват на благинките и уюта в дома.
Как ще приемат задачата съквартирантите и какъв ще бъде гнева им, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар