Лекарка от „Откраднат живот” разбила сърцето на Калин Терзийски (Не може да я забрави)

Лекарка от „Откраднат живот” разбила сърцето на Калин Терзийски (Не може да я забрави)
Гласувайте за статията

Лекарка от „Откраднат живот” разбила сърцето на Калин Терзийски

Калин Терзийски още не може да забрави тази актриса. Чаровницата е с цели две роли в хитовата лекарска поредица. В първите епизоди на сериала се появява като медицинската сестра Мая. Разбивачка на сърца и изнудвачка. Решена е да съсипе живота на харесвания от жените герой на Емил Марков-доц. Захариев.

Д-р Калин Генадиев я нарича „пчеличката Мая”. Актрисата се появява в началните епизоди и после изчезва. Сега се връща победоносно.

Калин Терзийски крие тежка любовна мъка

Вече в нова главна роля. В „Откраднат живот” тя е в обувките на прелестната д-р Огнянова. Новата лекарка хлътва по героя на Юлиан Вергов- доц.Банков, шеф на болница „Св. Кирил”.

Така актрисата Диана Димитрова може да се похвали с цели две роли в „Откраднат живот”. Чаровницата, както и във филма, има две професии в реалния живот. Тя е художничка и актриса. Родена е преди 27 години в Добрич, в деня на лъжата-1-ви април.

Калин Терзийски

Д-р Огнянова скъсала сърцето на Калин Терзийски

Стремежът да създава красота я повежда направо в Художествената академия. Тя има няколко самостоятелни изложби зад гърба си. Но след първия семестър усеща, че нещо й липсва. И решава да кандидатства в НАТФИЗ.

Усещането, че е попаднала на правилното място се затвърждава все повече.

Валят невъзможни за прескачане предложения на фотографи, защото чаровницата е предпочитан модел. Освен в „Откраднат живот”, играе и в новия български филм „Дъвка за балончета” с известни български актьори. Снима главна роля и във филма „Спартак”. Участва в сериали, реклами, както и музикални клипове. И театрални постановки.

„Рисувам живота си. В болката има и важни неща, които ни докосват и ни казват важни неща”, вярва Диана Димитрова.

Актрисата е имала кратка любовна афера и с писателя Калин Терзийски. Това призна преди две години вечно поркащият текстописец в интервю. Красавицата разбила сърцето му и той дълго не успял да я забрави. А болката по нея го гложди и до днес.

„Влюбих се в една млада актриса Диана Димитрова. Имахме сравнително кратка връзка, но болката и силата й продължи една година. В коята аз наистина умрях”, признава писателя. След което той се впуска в любовна авантюра с колежката й Елен Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар