Бомба! Преслава ражда навръх рождения си ден (Горещи подробности)

Бомба! Преслава ражда навръх рождения си ден (Горещи подробности)
Гласувайте за статията

Съвсем скоро Преслава ще обяви официално своята бременност!

Кадри от едно от последните участия на Преслава дадоха категоричен отговор дали звездата наистина е бременна или всичко са просто слухове. Дни преди това тя и любимият й Павел Лазаров направиха своята публична премиера. Все пак, дете чакат, пък да се крият, не е никак сериозно, научи kliuki.bg.

Преслава и Павел ще стават родители догодина

Преслава и Павел ще стават родители догодина

След като вече официално си се обясниха в любов, Преслава и Павел Лазаров имат още една голяма новина да ни съобщят! Както стана ясно от последните снимки на певицата, явно щъркелът най-сетне е кацнал и в нейното гнездо. Тя от години мечтае за семейство и деца, но все не й се усмихва късметът. Е, сега явно е дошло времето и тя да излезе в отпуск по майчинство.

Бейби бумът в поп-фолк средите сериозно депресираше изпълнителката на „Водка с утеха“. Но щом щастието е споходило и нея, тя не побърза да се похвали на всеослушание заради страх от уроки и лоши очи. За да замаже положението, тя публикува фото, на което позира, разперена над своя любим. С него искаше да покаже, че е в супер форма, със завидна еластичност и видимо не бременна.

Но веднага се появи конспиративната теория, че снимката е правена по-рано и сега се пуска за заблуда на противника. Дори и така да е, Преслава няма да може още дълго да крие бременността си. По груби сметки, певицата сега е във втория месец. Ако това се окаже истина, тя може да сбъдне най-голямата си мечта броени дни преди рождения си ден, пише hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар