Жената на Даниел Златков бясна: Антония Петрова сваля родния Роналдо! (още подробности)

Жената на Даниел Златков бясна: Антония Петрова сваля родния Роналдо! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Антония Петрова е хвърлила око на Даниел Златков!

Нашенският Роналдо – Даниел Златков се сдоби с доста повече фенки след участието си във Вип Брадър 2017. Една от тях обаче е особено опасна, защото става дума за самата Антония Петрова. А отдавна се знае, че набележи ли си някой мъж, не след дълго го получава. При това на тепсия.

Даниел Златков

Антония Петрова е хвърлила око на Даниел Златков, което докара до лудост жена му Агнес

Още докато Дани Златков беше в Къщата, Антония Петрова се оливаше да го хвали. Какъв мъж е, колко е разсъдлив, смел и нахъсан. То не бяха комплименти, то не беше чудо.

„Моят фаворит е Даниел Златков. За мен той е най-голямата изненада този сезон и единственият, който успя да се опълчи на шеф Петров“, скъсваше се да го хвали тя.

Близки до нея източници пък разкриха, че след излизането на футболиста от Къщата, Тоца го потърсила, за да го поздрави и да му честити лично. Макар да не излезе като победител от риалитито, тя не пестяла похвалите си към него.

Даниел Златков сигурно е поласкан, че и повече. Проблемът обаче е, че често пъти бил склонен да забравя, че е семеен. А съпругата му Агнес не гледала никак с добро око на набезите на бившата г-жа Бередин.

Половинката на футболиста дебнела мъжа си под лупа и не му давала и крачка да припари на светско събитие без нея. Тя ревнувала зверски от всички жени и особено от Антония. Която считала за опасна мъжемелачка и конкуренция, с която едва ли би се преборила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар