Никой не го очакваше от него: Коцето шокира всички с това, което направи в Къщата! (виж тук)

0

Коцето успя да втрещи съквартирантите и зрителите с постъпката си!

Кой не е чувал за славата на Коцето?! Но не като певец, а като тотален бохем и сваляч. Ден през ден по медиите се пишат фермани за изневерите му и рогата, които слага на жена си Надя. Е, днес обаче видяхме Константин в съвсем различна светлина.

Коцето
Коцето успя да шашне всички с това, което направи

Снощи Коцето направи нещо, което шашна не само зрителите, но и съквартирантите в Къщата на Биг Брадър. А именно – прочутият женкар твърдо отказа да си легне в едно легло с чужда жена.

Става дума за колежката му Дебора, която се накваси като казак. И на няколко пъти сама му се хвърли на врата. В един момент, когато всички си избираха леглата в спалнята, се оказа, че Коцето е останал без постеля.

Той се въртеше насам-натам и се чудеше къде да легне. Защото единственото свободно място бе това до Дебора. Съпругът на Надето обаче категорично отказа да спи при нея и се жертва дотам, че предпочете покоите на Луна.

„Не, няма да спя при нея. Не искам да лягам при пияното момиче, Биг Брадър. Моля те за позволение да остана да спя на другото легло в стаята на Луна“, не спираше да говори Коцето, докато обикаляше като шашнат из Къщата.

Очевидно Дебора остана обидена от думите му, ако изобщо можеше да си ги спомни на другия ден. Има обаче жена, която със сигурност е искала да му се хвърли на врата и това е половинката му Надя.

До момента Константин показва страхотно поведение и не се е загледал по нито една в жените около себе си. Дори и в плеймейтката Светлана Василева, която в случая минава за най-голямата красавица.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.