Албена Вулева изригна: Конят си тръгна, но зъбите му останаха у Луна! (виж как я нареди)

Албена Вулева изригна: Конят си тръгна, но зъбите му останаха у Луна! (виж как я нареди)
Гласувайте за статията

Албена Вулева бързо разказа играта на почти всички съквартиранти в Къщата!

„Конят си тръгна, но зъбите му останаха у Луна“, така Албена Вулева доста точно охарактеризира застаряващата чалгаджийка в Къщата на Биг Брадър. Въпреки това обаче и фактът, че точно Луна се заяде първа с майка й, Вулева не смята, че ще отиде на номинации.

Албена Вулева

Албена Вулева с кратко, но точно определение за Луна, изяде я

Не и номинирана от Людмила Захажаева. Според Албена родителката й няма да номинира Луна, защото иска да си я държи наблизо. Като жертва, с която да си играе и в един момент да й „прегриже гръкляна“.

Дали ще стане така, предстои да видим в епизода довечера, когато ще се състоят и първите номинации в този сезон. Според Вулева Захажаева ще посочи за изгонване най-скучните съквартиранти и това са Зорница Линдарева и Светлана Василева.

Фънки щяла да си го остави. Защото, макар да е безформен и дебел като тюлен, той поне бил единственият нормален в Къщата. И единственият, който има някакви наченки на мозък за нормален разговор.

„Като ги гледам какви са ги събрали, чак жал ме хваща. Все болни, тъжни, непотребни и нещастни хорица. Ама как да стане нещо интересно с такива субекти?! Добре, че Захажаева е там. Но не гарантирам, че до края на сезона няма да изкарат някого от Къщата с криза“, нарежда ги Албена Вулева.

Тепърва ще видим дали ще се окаже права и няма ли не Захажаева, а Луна да се окаже най-големият дразнител във формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар