Грозен скандал: Къщата изригва срещу озъбената Луна! (този път отврати всички – виж тук)

Грозен скандал: Къщата изригва срещу озъбената Луна! (този път отврати всички – виж тук)
Гласувайте за статията

Луна не просто удари дъното, но направо погнуси!

Людмила Захажаева била луда ли?! Я погледнете отново Луна тази вечер и пак ще си говорим. Застарялата чалгаджийка буквално отврати всички в Къщата. За разлика от миналото си участие във Вип Брадър, където го играеше кротка, но странна, този път тя е чудовище.

Луна

Луна погнуси всички съквартиранти в Къщата. В сравнение с нея Людмила е просто едно бонбонче

Откакто е прекрачила прага на звездния дом в Нови хан, Луна не спира да се държи каруцарски, да врещи, да се зъби и да гледа злобно останалите. Скандалът й с Дебора тази вечер ще ни се стори като виенски валс. Пред това, което ще последва.

Луна категорично отказва да изпълни не само мисията на Биг Брадър с индианците и каубоите, но и всяка друга, която бъде възложена. „Няма да участвам. Няма да изпълнявам мисии – нито тази, нито следващата. Хайде да видим вие ли ще ми кажете“, като озверяла скача чалгаджийката, а останалите са в ступор.

Фънки дори стига дотам, че да предложи всички дружно да си вземат багажа и да се омитат от Къщата. Защото с ненормалница няма как да се живее и битува.

Коцето, Динко Вълев и останалите адекватни съквартиранти в шоуто правят всичко по силите си, за да говорят с въпросната особа, но не. Луна дори си позволява да обижда Динко от Ямбол като се чудим докога ли ще му издържат нервите.

Тази вечер ще бъдат и първите номинации за сезона и е повече от ясно коя персона ще бъде посочена от абсолютно всички. Без изключение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Грозен скандал: Къщата изригва срещу озъбената Луна! (този път отврати всички – виж тук)”

 1. И

  Ное. 16. 2017

  Освен това лунатичката не изглежда да е 71 ви набор, т.е. само на 46. Изглежда 64 ти набор.

 2. fffff

  Ное. 16. 2017

  Защо тогава е влязла във формата??????

 3. Йееееееееееее

  Ное. 16. 2017

  Опитва се да имитира Мегз, но Мегз не беше озверяла и озлобена срещу останалите, а когато отказваше да изпълни мисия, изтъкваше някакъв свой мотив. Този мотив може и да не беше разбираем за останалите, но тя си имаше своята логика, докато Луна ходи и лае точно като някое зло куче

Добавете коментар