Мария Илиева пред колапс: Наско Колев я плаши с гнусен компромат!

Мария Илиева пред колапс: Наско Колев я плаши с гнусен компромат!
Гласувайте за статията

Мария Илиева не знае на кой свят се намира

Мария Илиева е разпъната и не може напълно да се зарадва. Поп кралицата е в напреднала бременност. Очаква се скоро да роди първия си син. Бащата на бебето й е също младок, а певицата има намерение да даде живот на наследника са в Белгия.

Мария Илиева

Наско Колев се закани да мъсти на Мария Илиева

Но щастието на певицата изобщо не се отразило добре на Наско Колев. Тя дори е съкратила сценичните си изяви, за да се избави от стреса..

Но поп дивата получила неочакван удар от бившото си гадже Атанас Колев. Варненецът не можел да се побере в кожата си от яд, че кака Мария изпитва щастие и скоро ще става майка. Такава бе мечтата й отдавна и най-после нещата за нея се случиха.

След като Мария Илиева го изрита от леглото и музикалния канал, никой вече не си спомня за Наско Колев. И бъдещият доктор напомни за себе си, като реши да избере най-гнусния начин.

Преди известно време рапъра пак го стори, а сега името му отново се прокрадва в медиите. Наско Колев заплашил, че ще пусне домашно видео, на което той и кака мачкат чаршафите. Заканата му накарала косите на Мария Илиева да се изправят от ужас.

Хип-хоп изпълнителят заявил, че така ще отмъсти на певицата заради това, че провалила музикалната му кариера. Колкото по-късно, толкова по-мръсно, казват хората. Това използвал и младока, затова не спирал да сипе закани по адрес на бременната си екс приятелка.

И сега, когато Мария Илиева ще ражда, бил готов да изпълни пъкления си план. Певицата не била сигурна дали Наско Колев изобщо притежава такова видео. Но че той е готов да отмъщава и е доста злобен, в това не се съмнявала. Близки до певицата са категорични, че младока не разполага с подобен компромат.

Тези, които го познавали също били убедени,че той няма скандално видео. Те били сигурни, че щастието на Мария Илиева му се отразява зле и затова разпространява фалшиви слухове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар