Екс съпругът на Деси Радева бесен: Тя ми лепна най-позорния прякор!(Още за скандала)

Екс съпругът на Деси Радева бесен: Тя ми лепна най-позорния прякор!(Още за скандала)
4 (80%) 1 vote

Екс съпругът на Деси Радева не може да й прости позора

Бившият мъж на Деси Радева не може да се отърве от грозния си прякор. Убеден е, че вина за него има бившата му съпруга. Съпруг номер едно на първата дама е червения депутат Георги Свиленски.

Деси Радева

Бившият мъж на Деси Радева не може да й прости този прякор

47-годишният политик се издига в партийната епархия. Зад гърба му колегите от парламента обичат да го подиграват, че е „първия на първата”.

И този прякор страшно го вбесява. Георги Свиленски е инженер, от Велико Търново и произхожда от добро семейство. Баща му е о.з.  полковник Страхил Свиленски, последния началник на политическия отдел в Министерството на отбраната преди демокрацията.Докато е женен за Деси, той става общински съветник от БСП в столицата.

По-късно е избран за член на борда на директорите в дружество „Общински имоти”. През 2014 г. главен прокурор Сотир Цацаров иска имунитета му.

По това време вече е депутат и той сам си го дава. Името му е замесен в скандал, за продадени на безценица апетитни магазини, терени и офиси в столицата, пише столичен седмичник.

В червената централа се представя за вдовец, който сам се грижи за сина си Страхил, кръстен на известния си дядо. Едва преди година колегите му разбират, че жена му е вече съпруга на президента Румен Радев. Изненадан бил и той самия. С нея се развежда преди 14 години.

Но се засегнал, че в едно интервю държавния глава заявил, че има три деца-неговите и сина на съпругата си Деси Радева.

Който е единствения наследник на депутата. Днес 21-годишния мъж бяга от светлините на прожекторите, както и татко му. Той завършва престижната испанска гимназия в София. И от миналата година следва бизнес администрация в Америка.

Освен с езиците, наследника на първата дама е на „ти” и със спорта. Страхил Свиленски продължава да играе волейбол. Звезда в този спорт е у нас и в странство. Рекордьор е по най-много попадения за отбора си в университета в САЩ, „Мустангс”.

„Не ми правите добра услуга с баща ми. Той е депутат, ти-съпруга на президент. Аз какъв трябва да стана, за да ви задмина”,често пита момчето майка си Деси Радева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Екс съпругът на Деси Радева бесен: Тя ми лепна най-позорния прякор!(Още за скандала)”

 1. бля бля

  Ное. 16. 2017

  приказки под розовия храст . със сигурност не е недоволен сина на Деса.

 2. хищна хиена

  май 09. 2020

  Партийната „епархия“?! Абе вие къде сте учили български език?! За правописните ви грешки да не говорим.

  Колкото до „първия на първата“, трябва да се каже, че е същата фатмашка шушумига като втория.

Добавете коментар