Чудо на чудесата! Жени Калканджиева прости на Линдарева, играят го приятелки (ФОТО)

Чудо на чудесата! Жени Калканджиева прости на Линдарева, играят го приятелки (ФОТО)
Гласувайте за статията

Баджаначките Жени Калканджиева и Зорница Линдарева изненадващо заровиха томахавката.

При участието си във ВИП Брадър Жени Калканджиева, мъжът й Тачо и неговата вече бивша любовница сътвориха невиждан резил в национален ефир. Няколко години по-късно, от любовния триъгълник и враждата между двете дами няма и помен. Нещо повече – те го играят близки приятелки, узна kliuki.bg.

Жени Калканджиева и баджаначката й станаха първи приятелки

Жени Калканджиева и баджаначката й станаха първи приятелки

На влизане в Big Brother Most Wanted, Зорница Линдарева е била изпратена не от кого да е, а от Жени Калканджиева! Моделът публикува фото на двете, от което се вижда, че се гушкат приятелски. Е, този път миската поне е сигурна, че баджаначката й няма да забърка нов скандал с нейно участие.

Затоплянето на отношенията между двете е дошло постепенно. Жената на Тачо осъзнала, че повредата е в него, а не в шавливата Зорница. Освен това, от известно време Линдарева си има ново богато гадже и не ще и да чува за чужди мъже. Затова и Жени Калканджиева е решила, че няма нужда да поддържа изкуствено враждата помежду си.

Разбира се, изненадващо е, че двете не просто не се мразят, а чак са се заобичали. Мнозина заподозряха в това отношение лицемерие. Все пак, колкото и да си добродушен, надали ще се радваш така на жена, която е мачкала чаршафите с твоя мъж, пише „България днес“.

Жени Калканджиева и Зорница Линдарева често могат да бъдат забелязани да се забавляват в една и съща компания. В нея често отсъстват мъжете на двете дами. На Тачо му е доста сконфузно да бъде на едно място с жена си и любовницата. А любимият на модела е чужденец и двамата се срещат предимно в луксозни дестинации като Дубай.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Чудо на чудесата! Жени Калканджиева прости на Линдарева, играят го приятелки (ФОТО)”

  1. qdujpawoxw

    май 04. 2020

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар