Антон Стефанов разкри голямата измама на Кирил Симеонов! Варненецът се оказа въздух под налягане

Антон Стефанов разкри голямата измама на Кирил Симеонов! Варненецът се оказа въздух под налягане
Гласувайте за статията

Кирил Симеонов не е това, за което вече 2 години се представя!

Брадърът Кирил Симеонов, който се върна в Къщата след 2-годишна пауза, заблуждава всички. Бизнесменът явно не е такъв бизнесмен, разкри Антон Стефанов в „На кафе“, видя Kliuki.bg.

Кирил Симеонов

Кирил Сиомеонов лъже всички?

Тони, когото също наблюдавахме в Къщата допреди месец, каза в ефира на Нова ТВ, че е получил информация за Киро. Тя го изкарва в съвсем различна светлина от това, за което се представя.

„Получих съобщение във Фейсбук и чакам да го проверя. Кирил не е никакъв милионер.“ – открехна вратата журналистът.

Още преди 2 години за него имаше слухове, че не е такъв богаташ, за какъвто се изкарва. Според мълвата, Киро е просто любител на бизнеса на Ню Йоркската стокова борса, но не е регистриран като търговец.

Парите и охолният му живот идвали от баща му, който работел за петролни станции в чужбина. Именно той издържал брадъра и сестра му.

Предполага се, че Кирил Симеонов вече два пъти участва в „Биг Брадър“ заради пари. Сигурно иска най-накрая да припечели нещо и сам, но шансовете му изглеждат малки.

Преди 2 години той изгуби във финалната права от Никита Джоунс и остана на второ място. Тогава го прие тежко, защото ненавиждаше победителката.

Сега е в Big Brother: Most Wanted, където до него този път има известни личности. Затова варненецът е считан за абсолютния аутсайдер, както го определи и самият Антон Стефанов.

Киро влезе със заявката, че ще търси реванш и иска да спечели най-накрая шоуто. Това обаче изглежда непосилна задача до момента, защото има много по-изявени личности вътре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар