Пак нагласена схема: Фънки ще спечели Брадъра! (Подробности за скандалната измама)

Пак нагласена схема: Фънки ще спечели Брадъра! (Подробности за скандалната измама)
1 (20%) 1 vote

Фънки е гласен за победител в тазгодишното шоу!

Димитър Ковачев – Фънки ще спечели Big Brother: Most Wanted. Музикантът е гласен от продуцентския екип за номер едно в шоуто.

Фънки

Фънки печели Големия брат

По този начин той ще получи реванш за изпуснатата победа във „ВИП Брадър“ преди 5 години, когато остана на сантиметри от триумфа, отишъл тогава при Орлин Павлов. Сега тази „грешка“ се очаква да бъде поправена.

Според слуховете, Фънки умишлено е вкаран в конфликт с Луна, като по този начин му се качват акциите пред зрителите. Певицата е недолюбвана от голяма част от народа и всеки, дръзнал да тръгне срещу нея, се харесва на хората.

Има вероятност дори Луна нарочно да се държи така в Къщата, като това да е не нейна стратегия, а сценарий на Биг Брадър. Доказателство за това е, че вече на няколко пъти наруши правилата за физическата сигурност в Къщата, а все още е вътре.

Другите двама в топ 3 се очаква да бъдат Константин и Джино. Двамата вече са печелили по веднъж „ВИП Брадър“ и затова този път ще отстъпят първото място на Фънки.

Предаванията на Нико Тупарев винаги са били със съмнителен изход, но понякога е направо скандално. Помним потресаващи случаи като победата на Христина Василева във „ВИП Брадър“ или пък тази на Златка Димитрова в „Биг Брадър Ол Старс“.

Последният сезон също поднесе някои съмнения. Още от самото начало се тиражираше името на Тото от „СкандаУ“ за шампион и накрая именно така се получи. Той обаче все пак може да се каже, че има доста фенове, които може би са гласували за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар