Динко Вълев разкри драмата си: Ямболията е преживял най-ужасното нещо!

Динко Вълев разкри драмата си: Ямболията е преживял най-ужасното нещо!
5 (100%) 1 vote

Динко Вълев е имал доста изпитания в живота си, но едно от тях е особено жестоко!

Ямболският бизнесмен Динко Вълев проговори за драмата си. Той се разкри пред Биг Брадър в момент, когато получи наказание, видя Kliuki.bg.

Динко Вълев

Динко Вълев проговори за драмата си

Оказва се, че ямболията е изпитал най-ужасната болка за всеки млад човек. Той е изгубил баща си преди 3 години.

„На 17-ти, този петък стават 3 години от смъртта на баща ми. И аз съм човек, и аз страдам. Бих желал да ми дадете да запаля свещичка.“ – каза Динко Вълев в Изповедалнята.

Той е израснал на село. Всяко лято е бил при баба си и дядо си, което го е направило селски тип човек, но това не значи, че е лош.

Динко обаче показва до момента една своя неприятна черта от характера и това е липсата на кавалерство. Още в началото се опита да вземе с измама хубавата спалня в Къщата, а после пък спаси себе си от индианците, вместо да даде на някоя от жените да влезе на топло.

Въпреки това, роденият с името Господин мъж прави впечатление на доста набожен и вярващ човек. Той се възмути жестоко от Людмила Захажаева, която е атеист и говори против Господ.

Динко Вълев е един от застрашените за изгонване в понеделник. Той отнесе немалко номинации в сряда, тъй като досега се показва като основен играч, който винаги взима отношение по въпросите. С добро или лошо е друга тема.

След 4 дни ямболският бизнесмен ще мери сили с Луна, Людмила Захажаева, Фънки, Мариела Нордел и Кирил Симеонов. Битката предвещава да бъде жестока.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар