След „ВИП Брадър“ се случи нещо уникално! Тото доказа любовта си към Яна по най-страхотния начин

След „ВИП Брадър“ се случи нещо уникално! Тото доказа любовта си към Яна по най-страхотния начин
Гласувайте за статията

Тото не изневери на себе си и се показа като влюбен мъж!

Измина само седмица от триумфа на Тото от „СкандаУ“ във „ВИП Брадър“, но рапърът вече знае какво да прави с парите си от шоуто. Той е взел това решение още със сключването на договора с Нико Тупарев.

Тото и Яна

Тото ще дари Яна с истински дом

Йонислав Йотов има намерение да се сдобие с чисто нов апартамент в София, където да живее с любимата си Яна. Двамата дори вече оглеждали жилища, научи Kliuki.bg.

26-годишният Тото е с възлюбената си от цели 5 години и за всичкото това време си мечтаел да се отделят само двамата и да заформят истинско семейство. Той дори й съобщил, че го прави само заради нея, защото знаел колко е важна сигурността за една жена.

„Искам да й дам дом, където да гледаме бъдещите си деца. Това е най-важното за мен.“ – разправял Тото пред близките си.

Предполага се, че както е тръгнало, младата двойка ще се и ожени скоро. Дори част от хонорара от „ВИП Брадър“ може да отиде именно за сватба.

Яна обожавала рапъра, но изобщо не била като него. Тя мразела показността и не желаела да се говори за нея по медиите.

Това е и причината Тото да скрие от всички, че е обвързан, когато влезе в Къщата. Разбра се на по-късен етап от предаването.

Рапърът се оказа не просто обвързан, но и много сериозно обвързан. Всъщност Яна е едно от първите му гаджета изобщо в живота. Това е достойно за уважение, защото се срещат все по-малко млади хора с малко бройки в леглото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар