Бременната Магда прави нещо нечувано, бащата на бебето е бесен!

Бременната Магда прави нещо нечувано, бащата на бебето е бесен!
Гласувайте за статията

Магда успя да вбеси половинката си до краен предел!

Гаджето на Магда, от когото певицата чака бебе, не може да си намери място от притеснение. Фолк дивата изобщо не се грижи за здравето на бъдещото им дете.

Магда

Магда все още работи

Тя не спира да работи, което е изключително жестоко за бебето. Бургаската хубавица е в седмия месец и е време да си стои у дома, но жаждата за финансов комфорт я принуждава да продължава с участията.

Професията на Магда не изисква цял ден на компютър, а голяма физическа активност. Тя постоянно е в движение, пътува между градовете и е с обърнат режим на живот.

Всичко това е много вредно за човешкия организъм, камо ли за бременна жена. Именно затова бащата на бебето не спирал да й повтаря, че трябва да си почива и да зареже участията.

На всичкото отгоре Магда се занимава и със странични неща. Наскоро направи нова фотосесия с дрехи за бременни, а и подготвя нов видеоклип.

По всичко личи, че певицата не спира да работи здраво, а това може да бъде много опасно. Тя обаче го прави, защото няма богаташ до себе си, както повечето й колежки, а един обикновен мъж, който я обича.

Двамата са любовна двойка от 3 години, но Магда продължава да го крие в тайна. Те криеха връзката си дълго време, но след като тя забременя, се разбра, че има мъж до нея.

Очаква се първото им дете да се появи на бял свят през януари. 33-годишната певица иска да му осигури възможно най-добрия живот и затова не спира да работи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар