Диляна Попова е в несвяст: Асен Блатечки я кара да се моли в краката му!

Диляна Попова е в несвяст: Асен Блатечки я кара да се моли в краката му!
Гласувайте за статията

Диляна Попова продължава да търпи удар след удар от Асен Блатечки!

Манекенката Диляна Попова затопли отношенията си с Асен Блатечки, но това не й помогна да му измъкне повече пари. Напротив, тя трябва да се моли за всеки лев, който актьорът й отпуска.

Диляна Попова и Асен Блатечки

Асен Блатечки унижава Диляна Попова

Наскоро Дидето е била забелязана в магазин за дрехи на Цариградско шосе, където е бързала да вземе стоките с намаление, пише в. „Ретро“. Продавачките там споделят, че тя често посещавала магазина, но само когато имало някаква разпродажба.

Това показва ясно, че Диляна Попова има финансови затруднения, а причината е Асен Блатечки. Актьорът трябва да й плаща по 800 лв. месечна издръжка за детето им, но запознати твърдят, че често закъснявал с плащането, а понякога дори я оставял без нито лев за месеца.

Така на Диляна й ставало много тежко да се оправя с парите, защото не трябва да издържа само себе си, но и малко дете. Често се стигало дотам сама да умолява Асен да й даде издръжката, а той винаги си намирал оправдания.

Най-редовното му било, че чакал да му изплатят бюджета за последния му филм и нямал в себе си пари. Нещо, което надали е вярно.

Според слуховете, актьорът започнал да разрежда издръжките не заради друго, а защото самият той го бил закъсал с парите. Съпругата му постоянно му опявала за другото му семейство и в един момент за него станало трудно да дава пари на Диляна Попова.

Припомняме, че двамата имат извънбрачно дете на име Борил. То се роди преди 2 години, но Блатечки избра да остане с Катя, от която има дъщеря.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар