Динко разтърси тоалетната на „Биг Брадър“: Ловецът на бежанци го закъса със здравето!

Динко разтърси тоалетната на „Биг Брадър“: Ловецът на бежанци го закъса със здравето!
Гласувайте за статията

Динко Вълев има стомашни проблеми в Къщата!

Животът в „Биг Брадър: Мост Уонтед“ не се отразява добре на здравето на Господин Вълев, известен просто като Динко от Ямбол. Бизнесменът напоследък има проблеми със стомаха, научи Kliuki.bg.

Динко

Динко има здравословни проблеми в Къщата

Ловецът на бежанци е прекарал последната нощ почти изцяло в тоалетната. Страшно разстройство го мъчи чак досега.

Самият той призна, че го е сполетяло „рядкото“ щастие, когато се обясняваше пред съквартирантите си, че не е разбрал какво се е случило между Дебора и Дий. Мариела Нордел обаче му сготвила супа, за да затопли стомаха си.

Не е ясно как точно Динко се е сдобил с този проблем, при положение че той го играе каубой и се подвизава в Къщата. Един ден обаче прекара при индианците и нищо чудно веднага да се е разболял.

Той е селски тип човек и е свикнал да яде какво ли не. Затова е странно, че точно него го е сполетял този проблем.

По принцип Динко до този момент прави впечатление на човек, който иска да знае всичко. Той участва в почти всяка сцена в Къщата и е много активен във всичко.

Личи си, че на Динко му се иска да грабне победата в „Биг Брадър: Мост Уонтед“. Той още отсега си е направил стратегия за достигане до финал.

Още в понеделник тази негова стратегия ще бъде подложена на тест, понеже е сред номинираните за изгонване. Все още не са ясни любимците на зрителите, така че всеки би могъл да напусне Къщата след 3 дни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар