Даниел Петканов и Алекс с важно решение след „ВИП Брадър“: Ето какво ще направят влюбените младоженци!

Даниел Петканов и Алекс с важно решение след „ВИП Брадър“: Ето какво ще направят влюбените младоженци!
Гласувайте за статията

Даниел Петканов и жена му вече се изживяват като истински младоженци!

„ВИП Брадър“ мина и замина, но Даниел Петканов и Александра Богданска още са заедно. Противно на очакванията, те се борят за своя брак с всички сили, научи Kliuki.bg.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Даниел Петканов и Алекс се стягат за меден месец

Оказва се, че Дани е традиционалист и иска да направи всичко както си му е редът. Затова Лудия репортер ще заведе своята невеста на сватбено пътешествие.

Двамата ще заминат през декември, а компания ще им правят Джулиана Гани и Станимир Ташев. Те също още не са имали меден месец, понеже Джули влезе във „ВИП Брадър“ веднага след сватбата си.

Очаква се двете двойки да изберат някое екзотично местенце, където да се отдалечат от студеното време в България. Още обаче не са решили дали да почиват в Европа или някъде отвъд Океана.

За всичко това те ще платят от хонорарите си, които получиха от Нико Тупарев за участието си в Големия Брат. Семейство Петканови гушна общо цели 200 бона, но пък за сметка на това осигури на шоуто висок рейтинг, тъй като сватбата се състоя именно в Къщата.

Не е ясно само как Даниел Петканов ще успее да се измъкне от работа. Той отсъства от „Часът на Милен Цветков“ цели 2 месеца заради „ВИП Брадър“, а сега ще трябва да моли за нов отпуск.

При Алекс нещата са по прости, защото тя не е обвързана с работодател, а работи само на еднократни договори. Затова може да си прави каквото поиска, особено когато има 100 бона в сметката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар