Димитър Рачков вдигна ръце: Пак отърва брат си от затвора!(Виж с колко олекна след резила)

Димитър Рачков вдигна ръце: Пак отърва брат си от затвора!(Виж с колко олекна след резила)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков няма мира от неразумния си брат

Димитър Рачков в чудо се видя от неблагодарния си родственик. Комикът харчи луди пари, за да отърве Петър от затвора. Братът на актьора бе осъден за пореден път. Този път ченгетата го ловнаха, защото шофирал без книжка.Освен това Димитър Рачков издържал и двете му деца.

Димитър Рачков

Димитър Рачков не спира да спасява брат си

Петър казал пред магистратите, че преживявал с минимална заплата от 460 лева и не може да издържа наследниците си. Заради което известния му брат се бъркал яко, за да го подкрепи мощно финансово.

В последната година на Петър били повдигнати две обвинения и адвокатските хонорари отново легнали върху плещите на Димитър Рачков. В началото на тази година брата на Димитър Рачков го закопчали, защото имал подвижна нарколаборатория. Второто дело било за шофиране без съответния документ. Съдиите му лепнали глоба от хилядарка за всяко едно от делата, които отново платил комика.

Водещият на „Господари на ефира” бил крайно недоволен от своя роднина. Той се оплакал пред близки, че за последната година профукал по брат си над двеста бона.

Димитър Рачков бил крайно пестелив и доста прилежен към българска банка, където кътал спестяванията си. Според банкери в сметките си той кътал солидно богатство. Парите му обаче се топели заради борчовете, които плащал на брат си.

Той се грижел и за родителите си, като им построил огромна къща в Твърдица. И всеки месец им пращал пари, за да не чувстват недоимък.

Актьорът плащал и солидна издръжка на сина си от сценаристката Христина Апостолова. Близки до звездата разкриват, че заради това продал апартамента си от 855 квадрата, а не след раздялата си с Мария Игнатова.

С получените над двеста и шейсет бона Димитър Рачков покрил част от разходите, които похарчил за брат си. И вече се преместил в по-малка и функционална къща. Тя пак била в затворен комплекс в Панчарево.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар