Лъснаха срамните тайни на Джулиана Гани! (Майка й била сводница, „заработвала” от богати чичковци и още)

Лъснаха срамните тайни на Джулиана Гани! (Майка й била сводница, „заработвала” от богати чичковци и още)
4 (80%) 1 vote

Джулиана Гани бе сред финалистите на ВИП Брадър

Джулиана Гани има доста пъстро и срамно минало. Тя наистина живяла в покрайнините на пловдивския квартал „Тракия”. С участието си в скандалното шоу разби всички клишета за русокоси кифли. Но тунингованата мадама има доста бурно минало и купища резили зад гърба си.

Джулиана Гани

Джулиана Гани пази срамно минало

Джулиана Гани е дете на арабски банкер. От него й остава солидно наследство от близо милион. В Града на тепетата се говори, че по-скоро е плод на краткотрайна и греховна любов на майка й.

Близки и съседи познават родителката й като Веселата вдовица. Тя има три брака, като двамата й съпруга умират скоротечно, а третия бързо бяга от семейното огнище. И с днешна дата ливанеца Абдул Гани не иска и да чуе за българската си жена, пише Hotarena.net.

Силиконката има брат и сестра, които са от различни бащи. Брат й е свещеник и не иска името му да се свързва със скандалната плеймейтка. Каката и Джулиана Гани от малки били тормозени от майка си. Тя им набивала в главата да търсят богати мъже, за да не работят.

Самата Екатерина също търсела имотни мъже. Родителката не само станала сводница на двете момичета. А искала и процент от „оборота” им от срещите им с богати мъже. Както и от медийните изяви.

В един момент на Джулиана Гани й писнало, затова двете се карали жестоко и яростно.

Блондинката със скандална визия ставала все по-всеизвестна заради своите благодетели. Твърди се, че е най-задължена била на Ицо Стоте манекенки, който я набутал за Мис Силикон. Преди да мине под венчило пък обитавала мизерна къща в Горубляне с Роман Стоичков. Той й купувал евтини парцалки, а тя му давала част от парите, които заработвала с най-древната професия.

Клиент на „танците” й станал и бизнесмена Коко. Жененият мъж имал дълга връзка с нея, докато гордостта на пластичната хирургия не му лепнала срамна болест. Моделката има и черно тефтерче с известни мъже, които й се отплащали за услугите.

Според запознати сватбата на Джулиана Гани и фитнес инструктора Станимир Ташев от Димитровград също била пиар акция. Двамата си продължавали с „техните си работи”, макар че се водели съпрузи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар